Επιστροφές
Οι επιστροφές πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αφορεμένες/αχρησιμοποίητες με αυθεντικές ετικέτες και ετικέτες εντός 45 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Τα προϊόντα επιστροφής θα ελεγχθούν κατά την άφιξη προτού διεκπεραιωθεί η επιστροφή των χρημάτων σας.
Μπορεί να χρειαστούν έως και 7 εργάσιμες ημέρες για να λάβουμε και να επεξεργαστούμε την επιστροφή σας. Η επιστροφή χρημάτων σας θα διεκπεραιωθεί στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας και μπορεί να χρειαστούν 2-7 εργάσιμες ημέρες για να ληφθεί υπόψη η κίνηση του λογαριασμού σας. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί.
Διαδικασία Επιστροφής
Εάν πρέπει να επιστρέψετε ένα προϊόν, απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, προβάλετε την παραγγελία χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο "Ολοκλήρωση παραγγελιών" κάτω από το μενού Ο λογαριασμός μου και κάντε κλικ στο κουμπί Επιστροφή αντικειμένων. Θα σας στείλουμε e-mail μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής εντός 1 εργάσιμης ημέρας. Κατεβάστε και εκτυπώστε την ετικέτα επιστροφής και, στη συνέχεια, αποθέστε το πακέτο σας στην πλησιέστερη τοποθεσία USPS, UPS ή FedEx (όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα αποστολής). Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail για την επιστροφή των χρημάτων σας μόλις λάβουμε και επεξεργαστούμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

 • flight
  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
 • card_giftcard
  ΕΙΔΙΚΗ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ
 • credit_card
  ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ
 • access_time
  30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ